MENIU PAVYZDYS, ŠALTŲJŲ PATIEKALŲ, 10 ASM. // ATSISIŲSTI MENIU LENTELĘ UŽSAKYMO PILDYMUI: ČIA

 

Vieta: Druskininkų Kolonada restoranas-muzikinis klubas
     
Data: 2024 
Pradžios laikas, val.:
Svečių skaičius:
Užsakovas, kontaktai:
Paslaugų koordinatorius: Jonas Janutis, 8620 66 228 Šventė Jums, UAB

Dėl meniu užklausą parašyti: kolonada@sventejums.lt

Apmokėjimo būdas: už muzikinę dalį – išankstinis/ už meniu avansinis ir  vakaro metu.
Būsena: galioja
Derinimas likus iki renginio 6 dienom.
PASIŪLYMAS  Kiekis Kaina Suma
Šventinis
Meniu
Šaltieji patiekalai pateikiami iš karto ant stalo, bendrose lekštėse      
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš žuvies 300 g
Silkės užkandis su voveraitėmis ir kepintomis daržovėmis 12,00
Silkės užkandis su burokėlių karpačio, marinuotais agurkais, pomidorais, svogūnais ir grietine 12,00
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš žuvies 300 g
Kepta menkė svogūnų pesto plutelėje, plekšnė kukurūzų tešloje, gruzdintos batatų juostelės, česnakinis jogurto padažas 19,50
Rausvo tuno užkandis
Pakepinta bolivinė balanda, avokadai, agurkai, ridikėliai, kaparėliai, marinuotas imbieras, wasabi kremas, morkų gėlis, balzamiko perliukai, burokėlių traškutis
20,00
Sūdytų lašišų užkandis, avokadai, moliūgų – mangų salsa, jūros zuikio ikrai, pesto pudra 21,00
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš mėsos 300 g
Lėtai kepta kalakutienos krūtinėlė, mangų-ananasų salsa, granatai, pistacijos 22,00
Kalakutienos pastrami su medaus apelsinų plutele, flambiruoti vaisiai, uogos
Vištienos ir antienos galantinas, apelsinų karpačas, spanguolės, migdolai, kalamansi citrinų – apelsinų uogienė 19,50
Jautienos liežuvio suktinukai su krienų pagardu, keptos daržovės, žalumynai
21,00
Žalumynai, daržovės, salotos 300 g
Žalumynų salotos su avokadais, mangais, apelsinais, šviežiais vyšniniais pomidoriukais, įvairių salotų lapeliais, kietuoju sūriu ir garstyčių-medaus padažu 14,00
Lengvai keptų pomidorų ir marinuoto Mozzarella sūrio užkandis su lapeliais, bazilikų pesto padažu 14,00
Keptos daržovės rytietiškai apelsinų marinate: brokoliai, cukinijos, šparaginės pupelės, pastarnokai, jaunos morkytės, kininiai bastučiai, kalafijorai, paprikos, pomidoriukai, porai, svogūnai, česnakai 14,50
Karštieji patiekalai /patiekiami po šaltų patiekalų, porcijomis iš mini meniu arba iš karto-renginio pradžioje/ pasirinktinai
Kepta natūralios vištienos krūtinėlės kišenėlė, įdaryta špinatų lapeliais ir feta sūriu, pateikiama su voveraičių padažu, bulvių – sūrio gratinu, apelsinų karpačo, žalumynų lapeliais, granatais, vynuogėmis, morkų geliu 12,90
Ant grotelių keptas kiaulienos sprandinės kepsnys su dzūkiškais baravykais, patiekiamas su pipiriniu padažu, petražolių gremolata, keptomis bulvėmis, lengvai keptomis sezoninėmis daržovėmis, česnakų traškučiais 12,90
Menkės išpjova, paskaninta petražolių – kaparėlių padažu, lengvai vytintais vyšniniais pomidoriukais, patiekiama su salierų muslinu, šparaginėmis pupelėmis, morkytėmis, pastarnokais, juodaisiais lęšiais 16,80 0,00
arba
Lašišos kepsnys, patiekiamas su salierų muslinu, bolivinės balandos kruopomis, juodaisiais lęšiais, žalumynų lapeliais, marinuotais apelsinais, pomidoriukais, morkų ir šaltalankių kremu, kario aliejumi, svogūnų laiškų pudra 15,80
Ar įtraukti į mini meniu Vaikišką patiekalą ir/ar Vegetarišką?
Vaikams: Vištienos kukulaičiai, patiekiami su fri bulvytėmis, šviežiais agurkais, vyšniniais pomidoriukais ir pomidorų padažu 6,60
Vegetariškas: Sicilietiškas baklažanų troškinys Caponata su juodosiomis alyvuogėmis ir kaparėliais, patiekiamas su bolivinės balandos kruopomis, alyvuogių tapenada, morkų ir šaltalankių kremu, burokėlių traškučiu 12,90
Užkandžiai prie gėrimų  pasirinktinai
Rinkinys gėrimų mėgėjams /3 asm./
Traškios lazdelės su žalumynais, aštrūs minkštojo sūrio ir Chalapos (Jalapa) aitriųjų paprikų rutuliukai, itališkas saliamis, vytinta kiauliena, saulėje džiovinti pomidorai aliejuje, grilintas Halloumi sūris, kepti kalmarų žiedai, keptos alyvuogės panko džiūvėsėliuose, itališko vytinto kumpio traškučiai, saldusis čili padažas
15,90
11 skonių rinkinys /3 asm./
Kietasis sūris apelsinų-garstyčių džeme, mėlynasis pelėsinis sūris, marinuotas Brie sūris; šviežia Mocarella, pesto pudra, trapūs sėklučiai, grilinti artišokai, alyvuogių tapenada, kepti špinatai, krevetės tempuroje, lengvai vytinti pomidorai, itališko vytinto kumpio traškučiai, naminis mangų-aitriųjų paprikų padažas, uogos
15,90
Sūrių rinkinys /3 asm./
Marinuoti sūriai: Brie su peletrūnais, feta su čimičiuri žalumynais, kietasis – su garstyčių ir putojančio vyno Cava džemu; mėlynasis palėsinis sūris; grilintas Halloumi; Grissini su vytintu itališku kumpiu; spanguolių uogienė, figų džemas, trapūs sėklučiai, skrudinti lazdynų riešutai, kedrinės pinijos, auksinės razinos
15,90
Kepti pikantiški picos (fokačijos) trikampėliai
Nduja dešra, mėlynasis pelėsinis sūris, juodosios alyvuogės, kietasis sūris, kmynai
7,90
Marinuotų juodųjų, kalamata ir Sicilijos alyvuogių rinkinys su lengvai vytintais vyšniniais pomidoriukais 6,50
Gruzdinti mažieji Patagonijos kalmarai, keptų svogūnų – čili pipirų salsa, saldusis čili padažas 9,50
Saldieji patiekalai /galima įnešti tortą su fontanu/ pasirinktinai
Šventinis tortas – minimalus svoris 2 kg  /Karamelinis ale Snickers; Šokoladinis kavos; Medaus; Su Mascarponės sūriu ir aviečių intarpu/ kg, 30 € su pvm 2 30,00 60,00
Desertų asorti /patiekti ant tortinės,galima įnešti su fejerverkais/
Prancūziški putėsių muslinai /minimalus kiekis, vienos rūšies 6 vnt./ :
mango skonio 4,9
mojito skonio 4,9
pasiflorų skonio 4,9
mini pavlova 4,9
Karštieji ir gaivieji gėrimai /skaičiuojami pagal faktą/
Stalo vanduo su citrina ir mėta, 1 l 2,70
Mineralinis vanduo Akvilė, negaz., 0,75 but., stiklas 2,40
Pasiflorų limonadas, 1 l 5,90
Coca cola 0,75 l/ąsotis 4,90
Kava Alberici, Latte, kava su pienu, plikoma arbata Rinktinė, įvairių skonių (patiekiama asmeniškai) pasirinktinai iš meniu 2,10
Alkoholiniai gėrimai /skaičiuojami pagal faktą/ pasirinktinai
Baltasis vynas Torres Sangre De Toro Blanco, Ispanija, 0,75 but. 26,50
Raudonasis vynas Torres Sangre de Toro Catalunya D.O., Ispanija, 0,75 but. 26,50
Putojantis vynas Ducalis Prosecco Millesimato Extra Dry DOC, Italija, 0,75 but. 28,50
Putojantis vynas Grand Cavalier, saldus/ p. sausas/ brut/ 0,75 but. 22,50
Airiškas viskis “Tullamore Dew”, 1 l/but. 95,00
Torres 5*, 0,7 l 59,00
Jack Daniels 1l 112,50
Finlandia 0,7 l 59,00
Alkoholiniai kokteiliai
CUBA LIBRE / GIN HENDRICKSON & TONIC, Su laimu arba su agurku
APEROL SPRITZ /  COSMOPOLITAN
8,50
Papildomos išlaidos 
Muzikinė programa nuo 20.30 val. http://druskininkukolonada.lt/kolonada/renginiai-druskininkuose/
Stalo dekoras – klasikinis:
Skaidrios stiklo polėkštės su auksiniais krašteliais 2,50
Pasirinktinai: servetėlės medžiagos imitacijos švelniai kreminė/ kakavinė/ kreminė su raštu/  0,90/ vnt. 0,90
Staltiesės: baltos arba juodos.                         6,00/ 15,00 / 6,00
arba
Žalios smaragdinės / Bordo premium/ Pilkos  – veliūro staltiesės, vnt. 2,5 m – 19,00 19,00
Pagal pageidavimą – Gėlės nuo 25 € 25,00
Paslaugos mokestis, kai užsakovų desertai tiesiogiai iš konditerijos, nuo 37,00 37,00
Aptarnavimo mokestis, kai asmenų grupė nuo 19 asmenų iki 30 70,00
Užsakymo, stalo, salės paruošimo paslaugos kaina: iki 49 asm. stalo 85,00
Užsakymo, stalo, salės paruošimo paslaugos kaina: iki 29 asm. stalo 45,00
Užsakymo, stalo, salės paruošimo paslaugos kaina: iki 12 asm. stalo 25,00
Dūžis nuo 5 € /jeigu bus/
Bendra suma su pvm, Eur
 


BENDRAS RESTORANO MENIU / PERŽIŪRĖTI PDF

Į restoraną negalima neštis savo maisto, desertų ir alkoholinių gėrimų.

Šventinis meniu ruošiamas nuo 8 asm. Meniu užsakyti reikia prieš 4 d.d. iki renginio datos.

pasiteirauti užimtumo kolonada@sventejums.lt 

klausimai +370 662 06062

padavejai

Koncertai

  • SOLO AISTĖ JAKAITĖ. KOVERIAI + LT HITAI // DRUSKININKAI

    22
    Kovas 2024
    Penktadienis
    - 20.30 -
  • GRUPĖ PELENAI // DRUSKININKAI

    23
    Kovas 2024
    Šeštadienis
    - 20.30 -

    „19 metų kolonadoje“

    plačiau

  • LEGENDINĖ GRUPĖ RONDO // Druskininkai

    31
    Kovas 2024
    Sekmadienis
    - 20.30 -

    „18 metų kolonadoje“

    plačiau

  • Justės Kraujelytės koncertas. 90′ disco/funk // Druskininkai

    05
    Balanadis 2024
    Penktadienis
    - 20.30 -

    „1-ą kartą kolonadoje“

    plačiau

meniu

ATIDARYTA / OPEN

PIRMADIENĮ

11.30-23 VAL. / patiekalų užsakymai iki 22.30

ANTRADIENĮ

11.30-23 VAL. / patiekalų užsakymai iki 22.30

TREČIADIENĮ

11.30-23 VAL. / patiekalų užsakymai iki 22.30

KETVIRTADIENĮ

11.30-23 VAL. / patiekalų užsakymai iki 22.30

PENKTADIENĮ

11.30-01 VAL. / patiekalų užsakymai iki 24.00

ŠEŠTADIENĮ

11-01 VAL. / patiekalų užsakymai iki 24.00

SEKMADIENĮ + KIAUŠINIENĖ

11-23.00 VAL. / patiekalų užsakymai iki 22.30