MENIU PAVYZDYS, ŠALTŲJŲ PATIEKALŲ, 10-14 ASM. // ATSISIŲSTI MENIU LENTELĘ UŽSAKYMO PILDYMUI: ČIA
|
||||
Data: 2024 | ||||
Pradžios laikas, val.: | ||||
Svečių skaičius: | ||||
Užsakovas, kontaktai: | ||||
Paslaugų koordinatorius: Jonas Janutis, 0620 66 228 Šventė Jums, UAB
Dėl meniu užklausą parašyti: kolonada@sventejums.lt |
||||
Apmokėjimo būdas: už muzikinę dalį – išankstinis/ už meniu avansinis ir vakaro metu. | ||||
Būsena: galioja | ||||
Derinimas likus iki renginio 4 dienom. | ||||
PASIŪLYMAS | Kiekis | Kaina | Suma | |
Šventinis | € | € | ||
Meniu | ||||
Šaltieji patiekalai pateikiami iš karto ant stalo, bendrose lekštėse | ||||
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš žuvies | 300 g | |||
Silkės užkandis su voveraitėmis ir kepintomis daržovėmis | 12,00 | |||
Silkės užkandis su burokėlių karpačio, marinuotais agurkais, pomidorais, svogūnais ir grietine | 12,00 | |||
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš žuvies | 300 g | |||
Kepta menkė svogūnų pesto plutelėje, plekšnė kukurūzų tešloje, gruzdintos batatų juostelės, česnakinis jogurto padažas | 19,50 | |||
Rausvo tuno užkandis Pakepinta bolivinė balanda, avokadai, agurkai, ridikėliai, kaparėliai, marinuotas imbieras, wasabi kremas, morkų gėlis, balzamiko perliukai, burokėlių traškutis |
20,00 | |||
Sūdytų lašišų užkandis, avokadai, moliūgų – mangų salsa, jūros zuikio ikrai, pesto pudra | 21,00 | |||
Šaltieji patiekalai ir užkandžiai iš mėsos | 300 g | |||
Lėtai kepta kalakutienos krūtinėlė, mangų-ananasų salsa, granatai, pistacijos | 22,00 | |||
Vištienos ir antienos galantinas, apelsinų karpačas, spanguolės, migdolai, kalamansi citrinų – apelsinų uogienė | ||||
|
21,00 | |||
Žalumynai, daržovės, salotos | 300 g | |||
Žalumynų salotos su avokadais, mangais, apelsinais, šviežiais vyšniniais pomidoriukais, įvairių salotų lapeliais, kietuoju sūriu ir garstyčių-medaus padažu | 14,00 | |||
Lengvai keptų pomidorų ir marinuoto Mozzarella sūrio užkandis su lapeliais, bazilikų pesto padažu | 14,00 | |||
Keptos daržovės rytietiškai apelsinų marinate: brokoliai, cukinijos, šparaginės pupelės, pastarnokai, jaunos morkytės, kininiai bastučiai, kalafijorai, paprikos, pomidoriukai, porai, svogūnai, česnakai | 14,50 | |||
Karštieji patiekalai /patiekiami po šaltų patiekalų, porcijomis iš mini meniu arba iš karto-renginio pradžioje/ | pasirinktinai | |||
Kepta natūralios vištienos krūtinėlės kišenėlė, įdaryta špinatų lapeliais ir feta sūriu, pateikiama su voveraičių padažu, bulvių – sūrio gratinu, apelsinų karpačo, žalumynų lapeliais, granatais, vynuogėmis, morkų geliu | 12,90 | |||
Ant grotelių keptas kiaulienos sprandinės kepsnys su dzūkiškais baravykais, patiekiamas su pipiriniu padažu, petražolių gremolata, keptomis bulvėmis, sezoninių daržovių salotomis su grietine, česnakų traškučiais | 12,90 | |||
Menkės išpjova, paskaninta petražolių – kaparėlių padažu, lengvai vytintais vyšniniais pomidoriukais, patiekiama su salierų muslinu, šparaginėmis pupelėmis, morkytėmis, pastarnokais, juodaisiais lęšiais | 16,50 | |||
arba | ||||
Lašišos kepsnys, patiekiamas su salierų muslinu, bolivinės balandos kruopomis, juodaisiais lęšiais, žalumynų lapeliais, marinuotais apelsinais, pomidoriukais, morkų ir šaltalankių kremu, kario aliejumi, svogūnų laiškų pudra | 15,90 | |||
Ar įtraukti į mini meniu Vaikišką patiekalą ir/ar Vegetarišką? | ||||
Vaikams: Vištienos kukulaičiai, patiekiami su fri bulvytėmis, šviežiais agurkais, vyšniniais pomidoriukais ir pomidorų padažu | 6,90 | |||
Vegetariškas: Sicilietiškas baklažanų troškinys Caponata su juodosiomis alyvuogėmis ir kaparėliais, patiekiamas su bolivinės balandos kruopomis, alyvuogių tapenada, morkų ir šaltalankių kremu, burokėlių traškučiu | 12,90 | |||
Užkandžiai prie gėrimų | pasirinktinai | |||
Rinkinys gėrimų mėgėjams /3 asm./ Traškios lazdelės su žalumynais, aštrūs minkštojo sūrio ir Chalapos (Jalapa) aitriųjų paprikų rutuliukai, itališkas saliamis, vytinta kiauliena, saulėje džiovinti pomidorai aliejuje, grilintas Halloumi sūris, kepti kalmarų žiedai, keptos alyvuogės panko džiūvėsėliuose, itališko vytinto kumpio traškučiai, saldusis čili padažas |
16,90 | |||
11 skonių rinkinys /3 asm./ Kietasis sūris apelsinų-garstyčių džeme, mėlynasis pelėsinis sūris, marinuotas Brie sūris; šviežia Mocarella, pesto pudra, trapūs sėklučiai, grilinti artišokai, alyvuogių tapenada, kepti špinatai, krevetės tempuroje, lengvai vytinti pomidorai, itališko vytinto kumpio traškučiai, naminis mangų-aitriųjų paprikų padažas, uogos |
16,90 | |||
Sūrių rinkinys /3 asm./ Marinuoti sūriai: Brie su peletrūnais, feta su čimičiuri žalumynais, kietasis – su garstyčių ir putojančio vyno Cava džemu; mėlynasis palėsinis sūris; grilintas Halloumi; Grissini su vytintu itališku kumpiu; spanguolių uogienė, figų džemas, trapūs sėklučiai, skrudinti lazdynų riešutai, kedrinės pinijos, auksinės razinos |
16,90 | |||
Kepti pikantiški picos (fokačijos) trikampėliai Nduja dešra, mėlynasis pelėsinis sūris, juodosios alyvuogės, kietasis sūris, kmynai |
7,90 | |||
Marinuotų juodųjų, kalamata ir Sicilijos alyvuogių rinkinys su lengvai vytintais vyšniniais pomidoriukais | 6,50 | |||
Gruzdinti mažieji Patagonijos kalmarai, keptų svogūnų – čili pipirų salsa, saldusis čili padažas | 9,90 | |||
Saldieji patiekalai /galima įnešti tortą su fontanu/ | pasirinktinai | |||
Šventinis tortas – minimalus svoris 2 kg /Karamelinis ale Snickers; Šokoladinis kavos; Medaus; Su Mascarponės sūriu ir aviečių intarpu/ kg, 32 € su pvm | 2 | 32,00 | 64,00 | |
Desertų asorti /patiekti ant tortinės,galima įnešti su fejerverkais/ | ||||
Prancūziški putėsių muslinai /minimalus kiekis, vienos rūšies 6 vnt./ : | ||||
mango skonio | 5,50 | |||
mojito skonio | 5,50 | |||
pasiflorų skonio | 5,50 | |||
mini pavlova | 5,50 | |||
Karštieji ir gaivieji gėrimai /skaičiuojami pagal faktą/ | ||||
Stalo vanduo su citrina ir mėta, 1 l | 2,70 | |||
Mineralinis vanduo Akvilė, negaz., 0,75 but., stiklas | 2,40 | |||
Pasiflorų limonadas, 1 l | 6,90 | |||
Coca cola 0,75 l/ąsotis | 4,90 | |||
Kava Alberici, Latte, kava su pienu, plikoma arbata Rinktinė, įvairių skonių (patiekiama asmeniškai) pasirinktinai iš meniu | 2,10 | |||
Alkoholiniai gėrimai /skaičiuojami pagal faktą/ | pasirinktinai | |||
Baltasis vynas Torres Sangre De Toro Blanco, Ispanija, 0,75 but. | 26,50 | |||
Raudonasis vynas Torres Sangre de Toro Catalunya D.O., Ispanija, 0,75 but. | 26,50 | |||
Putojantis vynas Ducalis Prosecco Millesimato Extra Dry DOC, Italija, 0,75 but. | 28,50 | |||
Putojantis vynas Grand Cavalier, saldus/ p. sausas/ brut/ 0,75 but. | 22,50 | |||
Airiškas viskis “Tullamore Dew”, 1 l/but. | 95,00 | |||
Torres 5*, 0,7 l | 59,00 | |||
Jack Daniels 1l | 112,50 | |||
Finlandia 0,7 l | 59,00 | |||
Alkoholiniai kokteiliai CUBA LIBRE / GIN HENDRICKSON & TONIC, Su laimu arba su agurku APEROL SPRITZ / COSMOPOLITAN |
8,50 | |||
Papildomos išlaidos | ||||
Muzikinė programa nuo 20.30 val. http://druskininkukolonada.lt/kolonada/renginiai-druskininkuose/ | ||||
Stalo dekoras – klasikinis: | ||||
Skaidrios stiklo polėkštės su auksiniais krašteliais | 2,50 | |||
Pasirinktinai: servetėlės medžiagos imitacijos švelniai kreminė/ kakavinė/ kreminė su raštu/ 0,90/ vnt. | 0,90 | |||
Staltiesės: baltos arba juodos. 7,00/ 16,00 / | 7,00 | |||
arba | ||||
Žalios smaragdinės / Bordo premium/ Pilkos – veliūro staltiesės, vnt. 2,5 m – 21,00 | 21,00 | |||
Pagal pageidavimą – Gėlės nuo 28 € | 28,00 | |||
Paslaugos mokestis, kai užsakovų desertai tiesiogiai iš konditerijos, nuo 37,00 | 37,00 | |||
Aptarnavimo mokestis, kai asmenų grupė nuo 15 asmenų iki 30 asm. 50,00-121,00 € su mokesčiais. | 80,00 | |||
Užsakymo, stalo, salės paruošimo paslaugos kaina: iki 49 asm. stalo | 85,00 | |||
Užsakymo, stalo, salės paruošimo paslaugos kaina: iki 29 asm. stalo | 45,00 | |||
Užsakymo, stalo, salės paruošimo paslaugos kaina: iki 12 asm. stalo | 25,00 | |||
Dūžis nuo 5 € /jeigu bus/ | ||||
Bendra suma su pvm, Eur | ||||
BENDRAS RESTORANO MENIU / PERŽIŪRĖTI PDF
Į restoraną negalima neštis savo maisto, desertų ir alkoholinių gėrimų.
Šventinis meniu ruošiamas nuo 8 asm. Meniu užsakyti reikia prieš 4 d.d. iki renginio datos.
pasiteirauti užimtumo kolonada@sventejums.lt
klausimai +370 662 06062